Με ένα πρόβλημα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή. Ο Παντελής Καφές ταλαιπωρείται από διάταση στους οπίσθιους μηριαίους, πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς με τον Άρη το Σάββατο, και ακολούθησε τη Δευτέρα φυσιοθεραπεία. Η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι θα κριθεί από την πορεία της κατάστασής του μέσα στην εβδομάδα.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Κώστας Μανωλάς. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Προβλήματα με κάρτες

Ο Νίκος Καράμπελας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα κληθεί να λείψει σε δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς (ΠΑΟ εντός, Αστέρα εκτός, Παναιτωλικό εντός και Κέρκυρα εκτός), ενώ τέσσερις έφτασαν Γεωργέας και Λαγός και θα λείψουν από ένα παιχνίδι. Υπενθυμίζεται πως με Αστέρα και Παναιτωλικό θα εκτίσει τιμωρία δύο αγωνιστικών ο Βάργκας, ενώ στο όριο για να λείψουν από δύο ματς είναι και οι Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος και Λυμπερόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr