Ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι εκτός Παναθηναϊκού, αλλά φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα. Μάλιστα, λέγεται ότι θα συμφωνήσει με σύλλογο που πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει και συνεχίζει στους «32» του Europa League. Και όχι, δεν είναι η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, για τον 26χρονο διεθνή στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Την ομάδα, δηλαδή, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό από την Ευρώπη, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον 4ο όμιλο του Champions League, από τον οποίον προκρίθηκαν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Τα «λιοντάρια» έχουν ως βασικό δίδυμο στόπερ τους Ματιέ και Κοάτες, ενώ ως αναπληρωματικές λύσεις υπολογίζουν στους Πίντο και Τομπίας. Όμως, με τον Γάλλο να είναι 34 ετών και όντας επιρρεπής σε τραυματισμούς, ψάχνονται για ακόμη μια επιλογή στη θέση, τουλάχιστον για να μεγαλώσει το rotation.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Κουτρουμπής θεωρείται «καλή περίπτωση», η οποία γίνεται ακόμη πιο ελκυστική από το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί η Σπόρτινγκ να δώσει χρήματα για να τον αποκτήσει, παρά μόνο να καλύψεις τις δικές του απαιτήσεις.