Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται… Οι Πειραιώτες κατάφεραν να προκριθούν στους «16» του Europa League, κάνοντας δύο νίκες (με σκορ 1-0) σε βάρος της Ρούμπιν Καζάν και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μέταλιστ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Θέλουμε να πάμε όσο μακριά γίνεται, γιατί μας πείραξε ο αποκλεισμός από το Champions League», τόνισε ο Μαρκάνο και αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας και ο Ορμπάιθ τόνισε: «Όλοι στην ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε το καλύτερο για τη συνέχεια».

Το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς θα γίνει στις 8 Μαρτίου στο Χάρκοβο, αφού πρώτα αντιμετωπίσει (στις 04/03) τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Οι Ουκρανοί είναι αήττητοι τη φετινή σεζόν και κατάφεραν να πετύχουν οκτώ τέρματα συνολικά σε βάρος της Σάλτσμπουργκ, η οποία άφησε εκτός την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη νέα εμφάνιση του Ρόι Κάρολ, ο οποίος έπιανε τα άπιαστα, παρότι είχε αγωνίστηκε για 25 λεπτά με ένα… πόδι!

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας έχει υποστεί θλάση και, δυστυχώς, θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ο «πονοκέφαλος» του Βαλβέρδε έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο των καρτών, αφού ο Μιραλάς, ο Φουστέρ, ο Τζεμπούρ και ο Μέλμπεργκ έχουν από δύο κάρτες και αν δεχθούν ακόμη μία χάνουν τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: sport-fm.gr