Υποχρεωτικές-λόγω των αρκετών απουσιών αλλά και κατ’ επιλογήν- αλλαγές φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τη Skoda Ξάνθη.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε τον Στέργο Μαρίνο αντί του Λουκά Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας. Παράλληλα χρησιμοποίησε στη θέση του αριστερού χαφ τόσο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όσο και τον Χάρη Μαυρία. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν εκπλήξεις. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Γιόσου Σαριέγκι και Ματίας Μπιέρσμιρ στο κέντρο της άμυνας με τον Νίκο Σπυρόπουλο στο αριστερό άκρο, ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ και ο Κώστας Κατσουράνης θα συνθέτουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ με τον Ζέκα να τους πλαισιώνει από τα δεξιά, ενώ Σίλβα Κλέιτον και Τοτσέ θα αποτελούν το δίδυμο της επίθεσης.

Καλύτερα ο Λέτο

«Καλημέρα φίλοι μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Είμαι καλύτερα κι ελπίζω να επιστρέψω σύντομα», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω Twitter ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει σχεδόν απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα επανέλθει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη, όπως και οι Κουίνσι και Ρούντολφ. Αντίθετα πιθανότατα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν ξανά οι Καντέ και Μπουμσόνγκ.

Πηγή: sport-fm.gr