Πάνω που Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα επέστρεψαν στις προπονήσεις, προέκυψε νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό εν όψει ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Μαρκάνο δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής, καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και αν δεν υποχωρήσει μέχρι αύριο, θα μείνει εκτός αποστολής.

Στον Ισπανό αμυντικό χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του. Το παρήγορο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως διαθέσιμος για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Χοσέ Χολέμπας, που αναμένεται να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Σε αυτή αναμένεται να βρίσκονται κανονικά ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ωστόσο ο πρώτος πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα, Αντίθετα, σε αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο νεοαποκτηθείς Καζίμ Ρίτσαρντς.

Πριν την προπόνηση του Σαββάτου, σύσσωμη η ομάδα θα μεταβεί στο ετήσιο Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Πηγή: sportfm.gr