Υπομονή, συγκέντρωση και «σπρώξιμο» από τον κόσμο, το τρίπτυχο της επιτυχίας για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε με την ΑΕΚ, αλλά βασίζει πολλά στη θέληση όλων για το «τρίποντο».

Αναλυτικά, όσα είπε στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρείας:
«Σήμερα κρίθηκε πως ήταν καλύτερο να κάνουμε προπόνηση το κλειστό του μπάσκετ γιατί το γήπεδο ήταν παγωμένο. Είναι πολύ πιθανόν οι καιρικές συνθήκες να είναι παρόμοιες την Κυριακή», ανέφερε αρχικά για τις αντιξοότητες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η προετοιμασία του «Δικέφαλου του Βορρά» και συνέχισε:

«Εμείς προερχόμαστε από μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, πιστεύω όμως πως με βοήθεια του κόσμου θα πάμε για την νίκη. Θα επικρατήσει αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος, αυτό που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Σίγουρα θέλω να πάρουμε την νίκη. Σε αυτά τα παιχνίδια όλοι την θέλουν. Πρέπει να υπάρχει υπομονή για να έρθει το τελικό αποτέλεσμα».

Για την τρομερή παραγωγικότητα του Αθανασιάδη (που ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση) και το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ: «Για τον Στέφανο το ξέρουμε εδώ και καιρό. Για μένα ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχα με την ΑΕΚ και εύχομαι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Την Κυριακή όμως δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ, έχει σημασία να πάρουμε την νίκη. Το γκολ με την ΑΕΚ ήταν πολύ όμορφο, μου ήρθε και το έβαλα».

Πηγή: sportfm.gr