Για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Αντι Κάρολ κινήθηκε η Λίβερπουλ ωστόσο η πρόταση της απορρίφθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, η Λίβερπουλ την Πέμπτη πρότεινε την ανταλλαγή του Κάρολ με τον Τέβεζ, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε άμεσα από το στέλεχος της Σίτι Μπραιαν Μαργουντ, παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός του συλλόγου Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει εκφράσει το θαυμασμό για τον υψηλόσωμο επιθετικό το διάστημα που αγωνιζόταν στη Νιουκαστλ. Η αρνητική απάντηση του Μαργουντ βασίστηκε στη λογική ότι ο Κάρολ δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στην ομάδα αν και υπάρχουν ελλείψεις στην επιθετική γραμμή.

Η κίνηση αυτή των “ρεντς” επιβεβαιώνει -σύμφωνα με το ρεπορταζ της εφημερίδας- την επιθυμία του συλλόγου να απαλλαγεί απο τον Κάρολ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιουργήσαν τα 35 εκατομμύρια λίρες που δαπάνησε πριν ένα χρόνο ο σύλλογος για να τον αποκτήσει. Σε 35 ματς που έχει αγωνιστεί ο 23χρονος επιθετικός έχει σκοράρει μόλις έξι γκολ και εμφανίσεις όπως αυτή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο χθες είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Απο την άλλη ο Κάρλος Τέβεζ, μετά απο έντεκα εβδομάδες απουσίας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σίτι μέσα στην εβδομάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Δηλαδή εκτός εάν η Μίλαν αποφασίσει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των “πολιτών” και να αποκτήσει τελικά τον Αργεντίνο. Βέβαια η …επανένταξη του στην ομάδα δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιθυμεί την απολογία του Τέβεζ για όλα τα παραπτώματα των τελευταίων μηνών που του κόστισαν περίπου δέκα εκατομμύρια λίρες.

Πηγή: sport-fm.gr