Πριν την προπόνηση της Παρασκευής, ο Βασίλης Δημητριάδης μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» και επιβεβαίωσε την πρόθεση της διοίκησης να τους διαθέσει όσα από τα χρήματα της UEFA δεν είναι ήδη ρυθμισμένο να πάνε σε άλλους οφειλέτες.

Ανεπίσημες διαρροές της ΠΑΕ από το πρωί της Παρασκευής υποστήριζαν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αναμένονται από την UEFA (κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ) θα πάει στους λογαριασμούς των παικτών. Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, να ενισχυθεί η (αξιέπαινη) υπομονή που έχουν δείξει μέχρι σήμερα, ο Βασίλης Δημητριάδης τους επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πρόθεση.

Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ τόνισε στους παίκτες ότι από Δευτέρα θα μοιραστούν στους λογαριασμούς τους όσα χρήματα δεν είναι ήδη ρυθμισμένο να κατευθυνθούν σε άλλους οφειλέτες -ήτοι 500.000 ευρώ. Ένα ποσό που δεν αρκεί, φυσικά, για να καλύψει τα χρεωστούμενα, αλλά αποτελεί αν μη τι άλλο σημαντικότερη ανάσα από τα έναντι που έλαβαν τις προηγούμενες φορές.

Έρχεται, δε, ακριβώς πριν τη λήξη του ανεπίσημου deadline που είχαν ορίσει οι παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα χρήματα του… πολυπόθητου εμβάσματος θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν άλλες «τρύπες» (όπως τα οφειλόμενα στην ΕΠΟ, το ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργάζεται η ΠΑΕ και παλιούς παίκτες), ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένεται νέα ανάσα από τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου της NOVA.

Πηγή: sportfm.gr