Στις επιτυχίες καλούνται να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται τον Θρασύβουλο στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (19:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και real time από το sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν να δείξουν πως η ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας ήταν μία κακή παρένθεση και θα προσπαθήσουν να «ζεστάνουν» τους οπαδούς που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Άλλωστε, στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου και για αυτό θα προσπαθήσουν να τελειώσουν γρήγορα με την υπόθεση πρόκριση. Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι», αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που έμειναν εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Δασκαλάκη, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο επιστρέφει ο Ιμπαγάσα και δίπλα του θα είναι ο Ποτουρίδης. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Μιραλάς, ο Φουστέρ και ο Μόνχε, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάντελιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Βαλεριάνος, Μακούν, Φετφατζίδης, Γέστε, Αμπντούν και Χαβίτο. Εκτός έμειναν οι Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Μέλμπεργκ, Κοστάντσο και οι τραυματίες Χολέμπας, Φέισα, Ομπράιθ και Μανιάτης.

Παράδοση με Θρασύβουλο στο Κύπελλο

Τρεις νίκες στα ισάριθμα προηγούμενα παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στον Θρασύβουλο για τον θεσμό του Κυπέλλου μετράει ο Ολυμπιακός. Επίσης, οι Πειραιώτες έχουν το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

20/12/2005 Θρασύβουλος-Ολυμπιακός 0-2 (14’ Ντάνι, 90+2’ αυτ. Παπαθανασίου)
02/04/2008 Θρασύβουλος-Ολυμπιακός (α’ ημιτελικός) 2-3 (18’ Μενδρινός, 29’ Νούνιες και 89’ Κοβάσεβιτς)
16/04/2008 Ολυμπιακός-Θρασύβουλος (α’ ημιτελικός) 3-1 (14’ Κοβάσεβιτς, 16’ Κωνσταντίνου, 21’ Νούνιες – 33’ Μανίκας)

Πηγή: sport-fm.gr