Ιδιαίτερη συνομιλία με τους επιθετικούς της ομάδας (Τζεμπούρ, Μιραλάς, Πάντελιτς) αλλά και τον Ιμπαγάσα είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσκεψη του στο Ρέντη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλώντας σε αυστηρό ύφος στους παίκτες της γραμμής κρούσης της ομάδας τους επέστησε την προσοχή στην συνεργασία τους ζητώντας να έχουν στο μυαλό τους περισσότερο τη νίκη της ομάδας παρά το προσωπικό όφελος από σκορ που θα πετυχαίνουν αυτοί.

«Είστε η καλύτερη τριάδα επιθετικών του Πρωταθλήματος. Δεν με ενδιαφέρει όμως καθόλου ποιος από εσάς θα είναι ο πρώτος σκόρερ. Ούτε μπόνους παραπάνω θα πάρει, ούτε θα τον συμπαθήσω περισσότερο. Δεν θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας. Να παίζετε μόνο για την ομάδα», ήταν τα λόγια του Βαγγέλης Μαρινάκη.

«Είμαι έτοιμος»
Πανέτοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Θρασύβουλο είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αυτό υποστήριξε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο περιθώριο της επίσκεψης του προέδρου του Ολυμπιακού στο προπονητήριο του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε με τον ποδοσφαιριστή για να μάθει εάν είναι καλά και εάν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζει και αποτελεί τον λόγο της απουσίας του από τα παιχνίδια της ομάδας.

«Είμαι μια χαρά. Είμαι πανέτοιμος να παίξω», ήταν η απάντηση του Αργεντινού στον πρόεδρος της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr