Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά την υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί να καλύψει τη θέση στον «άσο», αν και ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ωστόσο, υπάρχει η αίσθηση πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα δώσουν τα χέρια ο 27χρονος γκολκίπερ με τους Πειραιώτες. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή και δεν αποκλείεται να τα βρουν στις 400.000 ευρώ συν μπόνους. Την ίδια ώρα, ο Άρης δεν μπορεί να προβάλλει πολλές αντιρρήσεις, αφού ο Σηφάκης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέρονται να του χρωστούν αρκετά χρήματα.

Όσον αφορά την κατάσταση του διεθνούς πορτιέρο, ο ίδιος τονίζει πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την αποθεραπεία του και αρκετά σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβεί στο Βέλγιο, όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι και θα τον εξετάσει ο γιατρός που τον χειρούργησε.

Ο Σηφάκης φέρεται να έχει τηρήσει κατά τα γράμμα όσα τον έχουν συμβουλέψει, αφού στόχος του είναι να επιστρέψει δυνατός και να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας για το επερχόμενο Euro 2012.

Εκτός από τα μεταγραφικά θέματα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχουν τα ονόματα του Φρανσουά Μοντέστο (συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα), του Αριέλ Ιμπαγάσα (τη Δευτέρα ενδέχεται να υπάρξει σχετική κουβέντα) και του Όλοφ Μέλμπεργκ (δείχνει να είναι σε καλό δρόμο).

«Ψάχνεται» αλά… ελληνικά!

Τα «δίχτυα» του στην ελληνική αγορά φέρεται να έχει ρίξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε «μικρομεσαίες» ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες «γλυκοκοιτάζουν» τους Σκόνδρα, Μπάλλα και Καραγκούνη του Ατρομήτου, τους Βλαχοδήμο, Βασιλακάκη, Μάνταλο και Μπέρτο από την Ξάνθη, τους Σάμαρη και Κολοβό από τον Πανιώνιο, τον Βελλίδη από τον Άρη, τον Μητρόπουλο από τον Παναιτωλικό και τον Βασιλείου από τον Λεβαδειακό.

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να πάρουν τους καλύτερους από την ελληνική αγορά και να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.

* Ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά την κατάσταση του Κέβιν Μιραλάς στη χθεσινή προπόνηση, Ο Βέλγος επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο, αλλά ο Βαλβέρδε ενδέχεται να τον προφυλάξει. Από την πλευρά τους, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Πάμπλο Ορμπάιθ δεν προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους και όλα δείχνουν ότι θα μείνουν εκτός αποστολής.

Πηγή: sport-fm.gr