Οι επαφές του Μίχαλ Πρόμπιερζ με τη διοίκηση του Άρη σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Χθες, όμως, πραγματοποιήθηκε το πρώτο από μια σειρά ραντεβού που θα κρίνουν πολλά για τις τελικές αποφάσεις που θα παρθούν για το ρόστερ. Αυτά που ζήτησε ο Πρόμπιερζ είναι συγκεκριμένα και όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες η SportDay, πρώτιστο μέλημα του Πολωνού είναι η μείωση του ρόστερ.

Ο τεχνικός του Άρη κατέστησε σαφές στους διοικούντες πως η πρώτη σκέψη του είναι το πώς θα δουλέψει με ένα μικρότερο αριθμό ποδοσφαιριστών με το νέο έτος, ούτως ώστε οι προπονήσεις να είναι πιο ποιοτικές.

Το ρόστερ του Άρη αριθμεί 33 ποδοσφαιριστές. Οι Τοπούζης και Αγτζίδης, ήδη, προπονούνται αποκλειστικά με την ομάδα Κ-20 και δεν υπολογίζονται. Ο Πρόμπιερζ επέμεινε πως δεν υπολογίζει στους παίκτες που προπονούνται τις τελευταίες μέρες με το δεύτερο γκρουπ, δηλαδή στους Πρίττα, Πορτίγια, Παπαστεριανό και Καστίγιο, με τους οποίους θα πρέπει η διοίκηση να βρει μια λύση. Κι αν με τους τρεις πρώτους δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη λύση της συνεργασίας, η περίπτωση του Καστίγιο δεν θα είναι το ίδιο εύκολη, μια και ο παίκτης έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του Άρη πως θέλει να παραμείνει. Εφόσον οι εισηγήσεις του Πρόμπιερζ γίνουν πράξη, τότε το ρόστερ θα μειωθεί στους 27.

Πηγή: sport-fm.gr