Στη διαμόρφωση του ρόστερ του, έστω και στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου προχωράει ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά περιμένει τον Μαουρίτσιο, που βρίσκεται… στον δρόμο για την Τούμπα, ενώ φαντάζει σίγουρο ότι δεν θα περιοριστεί μόνο στο να τελειώσει την υπόθεση του Βραζιλιάνου. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο στο «έλα» όσο και στο «φύγε», ενώ ο μεγάλος πόθος δεν είναι άλλος από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Πολλοί συνδέουν την επιστροφή του Πορτογάλου με το ενδιαφέρον της Καραμπάκ για τον Πέδρο Ενρίκε. Ωστόσο, εκείνος είναι… ειδική περίπτωση. Άσχετη με τον υπόλοιπο σχεδιασμό, κάτι σαν το κερασάκι στην τούρτα. Από την Τούμπα διατηρούν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του, κάτι που αυξάνει τις ελπίδες για την πραγματοποίηση της μεγάλης επιστροφής. Αυτήν που τόσο επιθυμούν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως πηγάζει από τη Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν Σαββίδης έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Βιεϊρίνια και έχει λάβει το μήνυμα από τον Πορτογάλο ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα. Μένει να φανεί εάν αυτό συμβεί αυτό το καλοκαίρι, ή εάν θα έχουμε μια επανάληψη των προηγούμενων ετών.

Μαουρίτσιο, ο σίγουρος

Όσον αφορά τον Μαουρίτσιο, αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, την οποία οι «ασπρόμαυροι» κυνηγούσαν εδώ και έναν μήνα.

Ο πρώην μέσος της Ζενίτ, αμέσως μετά την άφιξη του στην Ελλάδα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές επαφές και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Πρέπει και κάποιοι να φύγουν

Αν και ο Πέδρο Ενρίκε δεν ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, η πρόταση της Καραμπάκ δημιουργεί δεδομένα που καλούνται οι «ασπρόμαυροι» να τα εξετάσουν. Προς το παρόν, στον ΠΑΟΚ πιέζουν για πώληση, αλλά από τους Αζέρους δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια διάθεση. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και η διάθεση του ίδιου του παίκτη.

Στο ρόστερ υπάρχει, για να φύγει (προς Ατρόμητο) και ο Αμρ Ουάρντα, ενώ ένας από τους παίκτες που δεν έχει ακόμη βρεθεί τρόπος να φύγει -και υπάρχει σαφή επιθυμία να συμβεί αυτό- είναι ο Ζέλικο Μπρκιτς. Με τον χρόνο να τελειώνει σιγά – σιγά, όλα τα παραπάνω αναζητούν άμεσα λύση…