«Ψήφο εμπιστοσύνης» ετοιμάζονται να ζητήσουν ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, οι οποίοι την Παρασκευή θα μιλήσουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται να τοποθετηθούν για το μέλλον της ομάδας, τις υποθέσεις του Κοντρέρας, του Σαλπιγγίδη και του Βιεϊρίνια, για τις μειώσεις στο μπάτζετ και τις πιθανές πωλήσεις – αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Ίσως να υπάρξει κάποια αναφορά για ενδεχόμενες μεταγραφές. Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση ότι δεν πρόκειται να παρθεί καμία απόφαση και να γίνει καμία κίνηση, αν πρώτα οι δύο άνδρες δεν αναλύσουν το πλάνο τους στον κόσμο.

Οι κ.κ. Βρύζας – Κωνσταντινίδης θα αναλύσουν την κατάσταση και θα θέσουν στόχους. Αν όσα αναφέρουν γίνουν αποδεκτά, τότε προχωράνε πιο δυνατοί στην υλοποίηση του σχεδίου τους. «Στόχος είναι μία πιο φθηνή, αλλά το ίδιο ανταγωνιστική ομάδα», είχε δηλώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η αναζήτηση εσόδων από διάφορες πηγές παραμένει προτεραιότητα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό το θέμα θα είναι και το πρώτο που θα συζητηθεί εκ νέου στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο λογικά δεν θα αργήσει.

Πηγή: sport-fm.gr