Τεράστια παραμένουν τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στις επαφές με την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή. Ο Γιάννης Βλάχος διαβεβαιώνει ότι άμεσα θα υπάρξουν νέα, αλλά δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις συζητήσεις που έχουν υπάρξει το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης, έπρεπε να έχουν μπει ορκωτοί λογιστές και να είχαν ξεκινήσει τον έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ. Το κλίμα αβεβαιότητας συντηρείται, αφού παραμένουν άγνωστα το όνομα και οι προθέσεις του Άραβα επιχειρηματία. Πριν από περίπου είκοσι μέρες η διοίκηση της ΑΕΚ είχε αποστείλει στην πλευρά του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία διάφορα έγγραφα, μικρής όμως σημασίας, και τα πάντα εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα!

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον κ. Βλάχο, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό οι συζητήσεις. Μάλιστα, θεωρείται απίθανο ο υποψήφιος επενδυτής να εμφανιστεί στην προγραμματισμένη για αύριο τακτική Γενική Συνέλευση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ (σ.σ. αν δεν υπάρξει απαρτία θα μετατεθεί για τις 4 ή 11 Ιανουαρίου).

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους αν δεν προκύψει κάποιο νέο από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής, αφού παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Παρότι μπήκαν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς τους, αυτά ήταν ελάχιστα σε σχέση με εκείνα που τους οφείλονται και ορισμένοι εξ αυτών, κυρίως οι νεότεροι σε ηλικία, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Δεν χάνουν την ελπίδα τους

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά της οικογένειας Ψωμιάδη. Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν υπάρξει δύο αναβολές και η «Ένωση» ζητάει τη δέσμευση της περιουσίας του Μάκη Ψωμιάδη και όσων εμπλέκονται (με αποδείξεις) σε συναλλαγές μαζί του, έχοντας πάρει χρήματα που ανήκουν στην ΠΑΕ.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται εκείνοι που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Δέλλας, Λεονάρντο, Βάργκας(μαζί με τους Χοσέ Κάρλος και Κάλα έχει εξασφαλίσει μία επιπλέον ημέρα άδειας), Καφές, Κλωναρίδης, Εγγλέζου και Λαγός.

Πηγή: sport-fm.gr