Στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη με το ξυραφάκι ανά χείρας και ετοιμάζεσαι για την καθημερινή σου «αρρενωπή» ιεροτελεστία. Η ώρα του ξυρίσματος είναι από τις λίγες στιγμές που μοιράζεσαι μόνο με τον εαυτό σου και γι’ αυτό θέλεις να είναι μοναδική.

Η αίσθηση καθαρότητας και ευεξίας θέλεις να σε ακολουθεί όλη την ημέρα και είναι σημαντικό να νιώθεις ενυδατωμένο το πρόσωπό σου. Αν επιλέγεις ένα καθαρό πρόσωπο και ξυρίζεσαι καθημερινά, η καλύτερη δυνατή περιποίηση χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες είναι βασικό ζητούμενο.

Αν απ’ την άλλη δεν αποχωρίζεσαι το μούσι σου, τότε ξέρεις ότι η συχνή και ολοκληρωμένη φροντίδα είναι το μυστικό για άψογο στυλ και εμφάνιση.

Όποιο look κι αν προτιμάς, η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProShield είναι το τέλειο εργαλείο για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Με περιστρεφόμενη λαβή FlexBall, προηγμένες λεπίδες και extra λίπανση του δέρματος πριν και μετά την επαφή με τις λεπίδες, εξασφαλίζεις βαθύ και άνετο ξύρισμα ακόμα και στην συνήθως ευαίσθητη περιοχή του λαιμού.

Και η μοναδικότητα της Gillette Fusion ProShield δεν σταματά εδώ. Πλέον δε χρειάζεται να πηγαίνεις στο κομμωτήριο για να περιποιηθείς τις φαβορίτες ή να δώσεις σχήμα στο μουστάκι σου. Ακόμη μπορείς να αφήσεις στην άκρη το ψαλίδι που έχεις για να τριμάρεις τα γένια σου.

Απλώς γύρισε την Gillette Fusion ProShield από την άλλη και χρησιμοποίησε το Precision Trimmer, δηλαδή τη λεπίδα ακριβείας που βρίσκεται στην πίσω πλευρά. Το ξύρισμα δυσπρόσιτων σημείων γίνεται πλέον παιχνιδάκι ενώ σε βοηθά στη δημιουργία «καθαρών» γραμμών για ένα άψογο look.

Διάλεξε το καλύτερο look για το δικό σου πρόσωπο

Η γενειάδα σου αποτελεί σημείο αναφοράς στο πρόσωπό σου και η περιποίησή τους είναι το ίδιο σημαντική με εκείνη των μαλλιών σου. Γνωρίζεις όμως ποιο στυλ ταιριάζει στο πρόσωπό σου και και αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία;

Διάλεξε το ιδανικό look για σένα που θα αναδεικνύει την «αρχιτεκτονική» του προσώπου σου και θα τραβάει την προσοχή πάνω σου για τους σωστούς λόγους.

Στρογγυλό πρόσωπο

Διάλεξε ένα στυλ που επιμηκύνει το πρόσωπό σου. Τα γένια γύρω από το πηγούνι δημιουργούν την εντύπωση ενός μακρύτερου, λιγότερο στρογγυλού προσώπου.

Οι προτάσεις: γένια Van Dyke, goatee

Μακρύ πρόσωπο

Διάλεξε ένα στυλ που κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο «γεμάτο» στα πλάγια ή κάποιο που τραβάει την προσοχή στο κέντρο του προσώπου.

Οι προτάσεις: μουστάκι chevron, chin strap beard

Τετράγωνο πρόσωπο

Διάλεξε ένα στυλ που θα μαλακώσει τις σκληρές γραμμές γύρω από το πηγούνι και το σαγόνι σου και θα κάνει τις άκρες να φαίνονται πιο «στρογγυλεμένες».

Οι προτάσεις: circle beard, μουστάκι

Τριγωνικό πρόσωπο

Διάλεξε ένα στυλ που θα «γεμίσει» το κάτω μέρος του προσώπου και θα το κάνει να φαίνεται πιο στρογγυλό γύρω από το πηγούνι.

Οι προτάσεις: μόνιμο «5 o’clock shadow», μακριά γενειάδα

Οβάλ πρόσωπο

Τα οβάλ πρόσωπα είναι κατάλληλος καμβάς για πολλά στυλ. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις κάτι από τα παρακάτω;

Προτάσεις: μουστάκι «πέταλο» η απλώς καλοξυρισμένο.

Διατήρησε το look σου σε άψογη κατάσταση με το Gillette Fusion ProShield για να δείχνεις και να αισθάνεσαι στα καλύτερά σου.

Πάρε ιδέες για το ιδανικό μούσι από το βίντεο που ακολουθεί: