Δύσκολη έδρα, κρίσιμη αναμέτρηση για το… ασανσέρ στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ο Παναθηναϊκός περνάει… ωραία όταν κατευθύνεται προς Πλατεία μεριά!

Οι «πράσινοι» του Ζεσουάλντο Φερέιρα βρίσκονται στο -2 από την πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας, έχοντας όμως ένα δύο ματς λιγότερα από την ΑΕΚ και ένα από τον Ολυμπιακό που υπερέχει του «αιωνίου» αντιπάλου του κατά έναν βαθμό.

Η επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλ. Βικελίδης» δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελαν στο πράσινο «στρατόπεδο» ώστε να μη χάσουν επαφή με την κορυφή, ωστόσο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δεύτερη μεγάλη πρόκληση πριν τα Χριστούγεννα.

Η Νέα Σμύρνη έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές αφιλόξενη, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει τον τρόπο να περάσει από την Πλατεία με επιτυχία και τον έχει βρει εδώ και τρία χρόνια! Από το 2008 μέχρι σήμερα, το «τριφύλλι» έχει φύγει αήττητο από την έδρα του Πανιωνίου, άσχετα αν η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα που φέτος δεν θα του κάνει…

Στις 4 Μαΐου 2008 ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 των «κυανέρυθρων», σκορ που επανάλαβε την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους για την αμέσως επόμενη σεζόν! Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2010 έρχεται η τελευταία νίκη επί των Νεοσμυρνιωτών με σκορ 2-0, ενώ πέρυσι, οι «πράσινοι» χρειάστηκαν τη συμβολή του Τζιμπρίλ Σισέ για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Πηγή: sday.gr