Συγκινημένοι από τη στάση των παικτών της ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα δήλωσαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

Σε ανακοίνωσή τους, οι παλιές δόξες της «Ένωσης» επαινούν το σθένος των «κιτρινόμαυρων» που τους επιτρέπει «παρά τα βιοποριστικά τους προβλήματα», να έχουν την ομάδα πρώτη στη βαθμολογία.

Χαρακτηρίζουν, δε, ηθική υποχρέωση του κόσμου να βρεθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να τους επιβραβεύσει και να τους στηρίξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλεί τους Ενωσίτες φιλάθλους, να δώσουν δυναμικό παρών το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League!

Όλοι εμείς οι ΑΕΚτζήδες, έχουμε ηθική υποχρέωση, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα, να στηρίξουμε τους παίκτες μας! Αν και απλήρωτοι για μήνες, δείχνουν τρομερό σθένος, παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις, προσπαθούν να μην επηρεάζονται από τα βιοποριστικά τους προβλήματα και έχουν φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας! Μας έχουν συγκινήσει. Χρέος μας είναι να τους βοηθήσουμε ώστε να παραμείνουν εκεί ψηλά! Γιατί ο κόσμος μας (όπως έχει αποδειχτεί) είναι ο ουσιαστικότερος “αιμοδότης” του Δικέφαλου αετού!

ΟΛΟΙ στο γήπεδο!

ΥΓ: Συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ της ΑΕΚ για την πρόκρισή τους στους “16” του CEV Cup. Είμαστε σίγουροι ότι το ένδοξο τμήμα της Ερασιτεχνικής έχει περισσότερες χαρές να δώσει στους Ενωσίτες οπαδούς».

Πηγή: sportfm.gr