Αντιμέτωποι με την πειθαρχική επιτροπή της FA θα βρεθούν οι Λίβερπουλ και Λουίς Σουάρες. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ επιβαρύνθηκε με την κατηγορία της αδυναμίας να διατηρήσει τον έλεγχο και να συγκρατήσει τους ποδοσφαιριστές της κόντρα στη Φούλαμ, ενώ ο Ουρουγουανός κατηγορείται εκ νέου, αυτή τη φορά για ανάρμοστη συμπεριφορά!  

Οι «κόκκινοι» του Κένι Νταλγκλίς ηττήθηκαν με σκορ 1-0 στο «Craven Cottage» το βράδυ της Δευτέρας, σε ένα ματς όμως που δεν έλειψαν τα… ενδιαφέροντα πράγματα για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας. Ο Τζέι Σπίρινγκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα, η Λίβερπουλ να χρεωθεί με την κατηγορία της αδυναμίας να διατηρήσει τον έλεγχο και να της δοθεί διορία μέχρι τη Δευτέρα για την απολογία.

Το… «ζουμί» στην υπόθεση είναι η νέα κατηγορία με την οποία επιβαρύνθηκε ο Λουίς Σουάρες! Ο Ουρουγουανός αστέρας έχει ήδη βρεθεί στο επίκεντρο ελέω της ρατσιστικής επίθεσης, ενώ πλέον θα περιμένει «καμπάνα» και για το γεγονός πως επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά με την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς τους οπαδούς της Φούλαμ, στη λήξη του αγώνα στο Λονδίνο! 

Πηγή: england365.gr