Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη στο «Βικελίδης».

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έδειξε πέρσι το «τριφύλλι», δύσκολα θα ηττηθεί ξανά σε δεύτερο σερί ματς.

Οι «πράσινοι», τη σεζόν 2010-11 γνώρισαν την ήττα σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό Βόλου εντός κι εκτός έδρας, Ολυμπιακό, Λάρισα και Πανσερραϊκό. Παρά τους χαμένους βαθμούς, όμως, ο Παναθηναϊκός στο επόμενο ματς πρωταθλήματος που έδωσε δεν έφυγε χαμένος. Αν κάνει ότι και πέρυσι, από τη Νέα Σμύρνη θα περάσει με νίκη (κατά 83%).

Το sday.gr αναλύει…

ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-0

Το «τριφύλλι» γνώρισε την πρώτη του ήττα στο περσινό πρωτάθλημα την 7η αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Η «Ένωση» είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, με σκόρερ τον Ράφικ Τζεμπούρ.

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-1

Την επόμενη αγωνιστική, ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς με σκορ 2-1, χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του Τζιμπρίλ Σισέ.

ΠΑΟ-ΟΛ.ΒΟΛΟΥ 0-1

Η δεύτερη ήττα των «πρασίνων» ήρθε τη 15η αγωνιστική στις 18/12/10, από τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στο ΟΑΚΑ, με σκορ 1-0. Σκόρερ των «ερυθρολεύκων» ο Βιθέντε Μόνχε.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ 0-2

Τη 16η αγωνιστική όμως στις 4 Ιανουαρίου του 2011, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας της Ξάνθης με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ των Τζιμπρίλ Σισέ και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2-1

Κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, η αρμάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, γνωρίζει την τρίτη της ήττα στη Σούπερ Λίγκα με σκορ 2-1. Για τους Πειραιώτες γκολ πέτυχαν οι Κέβιν Μιραλάς και Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Σεμπάστιαν Λέτο.

ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το «τριφύλλι» υποδέχτηκε τον Ατρόμητο. Το ματς στο ΟΑΚΑ έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 (Σίντνεϊ Γκοβού 33’, Λουίζ Μπρίτο 31’). Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός απέφυγε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ-ΠΑΟ 2-0

Την ήττα γνωρίζουν οι «πράσινοι» στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ομάδα με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Φαμπρίς Πανκράτ και Τζοέλ Τσινμπάμπα.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟ 1-3

Η ήττα από τους «βυσσινί» δεν πτόησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική νίκησε τον Ηρακλή στην έδρα του με το ευρύ 3-1. Το σκορ είχε ανοίξει αρχικά ο Αντώνης Πετρόπουλος, ωστόσο ο Λουίς Νγκβατ Μάχοπ έφερε το ματς στα ίσια. Όμως, ο Πετρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το τελικό 3-1 γράφει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟ 1-0

Λίγο πριν το φινάλε του περσινού πρωταθλήματος, για την 28η αγωνιστική, ο Πανσερραϊκός επικράτησε του «τριφυλλιού» με σκορ 1-0. Το τέρμα του Γεωργιάδη ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Το «τρίποντο» της νίκης κατέκτησαν οι «πράσινοι» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-0, αφήνοντας πίσω την ήττα που γνώρισαν στην έδρα του Πανσερραϊκού. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα, ο Χρήστος Πιπίνης με αυτογκόλ.

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟ 3-2

Η σεζόν δεν έκλεισε καλά για τον Παναθηναϊκό, έχασε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αφού για δεύτερη φορά δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των Βολιωτών, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με σκορ 3-2.

Ακολούθησαν τα πλεϊ οφ έπειτα από τρεις εβδομάδες…

Πηγή: sday.gr