Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται ως πιθανά για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμη και το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Τάκης Λεμονής έχει «παίξει» έντονα…

Το τελευταίο όνομα προπονητή που έρχεται στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες είναι αυτό του Βάλτερ Ματσάρι. Ο τεχνικός που οδήγησε αυτήν τη σεζόν τη Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας στην άνετη παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, φεύγει από τον αγγλικό σύλλογο -όπως ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του, Τζίνο Πότσο- και το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» τεχνικός δεν κατάφερε να σώσει τη Χαλ, παρά την εξαιρετική πορεία της ομάδας του από τότε που ανέλαβε και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Βρετανία, οι «σφήκες» τον έχουν σε πρώτο πλάνο.

Ο Ματσάρι, όπως αναφέρει ο Guardian, ενδεχομένως να μην μείνει πολύ καιρό χωρίς δουλειά, καθώς προτάθηκε στους Πειραιώτες και η περίπτωσή του εξετάζεται. Πάντως, οι οικονομικές απαιτήσεις του Ματσάρι είναι υψηλές, ωστόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την υπέρβαση, όπως έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν.