Το «μάρμαρο» για την κακή πορεία της Ίντερ (και αυτήν τη σεζόν) πλήρωσε ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο των «νερατζούρι». O 51χρονος τεχνικός, που ανέλαβε την ομάδα του Μιλάνου μετά τον Φρανκ ντε Μπουρ, προσπάθησε να σώσει το «καράβι», αλλά αυτό πήγαινε προς… τα βράχια και έτσι το διαζύγιο φάνταζε μονόδρομος. Παρά τις αναλαμπές της πρώην (πλέον) ομάδας του, το έργο του δεν στέφθηκε με επιτυχία, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δικό του το δημιούργημα.

Μέχρι να τελειώσει η σεζόν, στον πάγκο της Ίντερ θα καθίσει για ακόμη μια φορά ο Στέφανο Βέκι, ο οποίος και πάλι είχε αναλάβει τα ηνία των «νερατζούρι» στο μεσοδιάστημα μεταξύ Ντε Μπουρ και Πιόλι.

Όσο για τον αντικαταστάτη; Εδώ και καιρό η διοίκηση της Ίντερ εξετάζει τις περιπτώσεις των Αντόνιο Κόντε και Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε, με κανέναν από τους δύο να έχει δελεαστεί μέχρι στιγμής για να εγκαταλείψει Λονδίνο και Μαδρίτη, αντίστοιχα, για να μετακομίσει στο Μιλάνο.

Στο παζλ των προπονητών προστέθηκε τις τελευταίες ώρες και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο νυν τεχνικός της Ρόμα, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στους «τζιαλορόσι» και τη νέα σεζόν. Η… καραμπόλα έρχεται από την πρόσληψη στους «νερατζούρι» του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σπαλέτι.