Για τον 26χρονο πάικτη της Μπενφίκα, Ρούμπεν Αμορίμ ρώτησε ελληνική ομάδα και όλα… οδηγούν στον… Παναθηναϊκό. Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η περίπτωση του Πορτογάλου.

Διαβάστε το απόσπασμα από τη στήλη της “SportDay” “ο τρελός του χωριού”

«Τρελιάρη, μια ελληνική ομάδα ψάχνεται για τον Ρούμπεν Αμορίμ της Μπενφίκα! Ξέρεις τίποτα παραπάνω ή να ρωτήσω κανέναν σοβαρό;», με ρώτησε χθες ένα φιλαράκι που μου τηλεφώνησε από την Πορτογαλία, γεμάτος περιέργεια. Και η ενδιαφέρουσα συζήτησή μας, κύλησε ως εξής:

– Τρελός: Πες μου τι έχεις μάθει, να σου πω τι ξέρω.

– Φίλος τρελού: Η πιάτσα των μάνατζερ βουίζει. Ομάδα από τα μέρη σου, λέει, ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Μπενφίκα που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013. Ισχύει; Κι αν ναι, ποια είναι, ρε τρελέ;

– Τρελός: Αναφέρεσαι στον 26χρονο που παίζει δεξί χαφ, αλλά δεν ντρέπεται να παίξει και κεντρικά, άμα λάχει;

– Φίλος τρελού: Ναι ρε.

– Τρελός: Αυτόν που έχει μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες;

– Φίλος τρελού: Ναι, ρε συ, προχώρα! Τι ξέρεις;

– Τρελός: Εχω την εντύπωση, αδερφέ, ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ψάχνεται για τον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος παρεμπιπτόντως, είναι σπέσιαλ παικτάκι. Ο Μέντες έχει κάνει δουλίτσες με την «Πανάθα», η οποία όπως κι εσύ ο άσχετος θα ξέρεις, έχει Πορτογάλο προπονητή. Η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά είναι πιθανό να γίνει η δουλειά με τη μορφή δανεισμού και βλέπουμε. Αν το θέμα προχωρήσει και κρίνω σκόπιμο να σε ενημερώσω, θα σου κάνω μια αναπάντητη για να με πάρεις πίσω. Μη χρεώνομαι…».

Πηγή: sday.gr