Η πρόσφατη ανατροπή για τους «16» του Champions League με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν δίνει στην Μπαρτσελόνα δύναμη για να ψάξει κάτι αντίστοιχο κόντρα στη Γιουβέντους. Όμως, οι «μπλαουγκράνα» γνωρίζουν ότι αυτήν τη φορά η αποστολή τους θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Άλλωστε, η «Γηραιά Κυρία» είναι πολύ πιο σκληρό καρύδι και έχει πολύ πιο βαριά φανέλα και… κληρονομιά από τους Παριζιάνους.

Όλο το βάρος μεταφέρεται στην «MSN» της Μπάρτσα, με τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ να καλούνται να βγάλουν στο «Καμπ Νου» όλες τους τις αρετές για να έρθει η ανατροπή. Όμως, πρέπει και η άμυνα να κάνει τη δουλειά της πολύ καλύτερα από ό,τι στο Πιεμόντε.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στο εξωτερικό που περιγράφουν το σκηνικό στην Μπαρτσελόνα με το «Walking Dead». Με τους ποδοσφαιριστές της καταλανικής ομάδας σε ρόλο… ζόμπι που θα σηκωθούν και θα σκορπίσουν τον πανικό στους τριγύρω τους. Μένει να δούμε εάν θα έχουμε το sequel. Αγωνιστικά προβλήματα, εκτός των γνωστών, Αλέις Βιντάλ και Ραφίνια, με τους Μασεράνο, Τουράν και Ματιέ αμφίβολους, αλλά εκτός του Αργεντινού οι άλλοι δύο δεν προορίζονται για το βασικό σχήμα.