Συγκρατημένη -έστω- αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι οι κινήσεις του Σταύρου Αδαμίδη, τηρουμένων των αναλογιών, γίνονται για πρώτη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα! Και δίχως, μάλιστα, εμπλοκή άλλων προσώπων που θα μπορούσαν να… χαλάσουν την όποια δουλειά πάει να γίνει.

Στην παρούσα φάση, όπως τονίζει η SportDay, η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο εταιρίες. Η μία έχει βρεθεί μέσω των Άγγλων μεσολαβητών και λέγεται πως είναι αρκετά μεγάλο μέγεθος και η δεύτερη φέρεται να μιλά απευθείας με τον Σταύρο Αδαμίδη. Αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι έως τώρα οι πιο ουσιαστικές ελπίδες της «Ένωσης» για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Αδαμίδης έκανε χθες τις επαφές του, έδωσε τα στοιχεία που του ζήτησαν οι εκπρόσωποι των υποψήφιων επενδυτών, έκανε το σχετικό… ψηστήρι και επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα, με την ελπίδα πως η παρουσίασή του έπεισε τις εταιρίες να βάλουν τα 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του 51% των μετοχών μέσω αύξησης Μ.Κ.

Μετά από αυτές τις συζητήσεις, η ΑΕΚ, ουσιαστικά, περιμένει την επόμενη κίνηση από την πλευρά των ενδιαφερομένων και τις επόμενες μέρες προσδοκά σε εξελίξεις, αφού στόχος του υπό παραίτηση προέδρου είναι να εμφανίσει λύση στη Γ.Σ., στις 2 Δεκεμβρίου.

– Αρνητικό ρεκόρ για φέτος τα 3.798 εισιτήρια που κόπηκαν χθες, στη νίκη 2-1 επί του Λεβαδειακού, στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sportfm.gr