Λίγο ακόμη υπομονή πρέπει να κάνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για να δει εάν θα γίνουν πραγματικότητα αυτά που υπόσχεται ο Βλάσης Τσάκας.

Ο οικονομικός έλεγχος που ήταν να τελειώσει σήμερα ώστε στη συνέχεια να μπουν τα 15 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ δεν ολοκληρώθηκε, παίρνοντας παράταση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γόντικα και του μετέφερε πως δεν ολοκληρώθηκε στην ώρα του ο οικονομικός και νομικός έλεγχος, επειδή άργησε να αρχίσει.

Έτσι, παρότι το MoU αναφέρει πως σήμερα θα έπρεπε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο Σαουδάραβας να βάλει τα 15 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου παίρνοντας παράλληλα στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Άρα, το σενάριο που ήθελε τον Αλ Σαούντ να έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο για να παρακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, φαίνεται να απομακρύνεται, προσθέτοντας ακόμη μια αναβολή για την έλευση του πρίγκιπας στην Ελλάδα.

Σκέψεις για την Arboris Capital

Κι επειδή πολλοί από τα μέλη του Δ.Σ. δεν έχουν πειστεί με τα όσα ακούνε από τον Βλάση Τσάκα, στις σκέψεις τους είναι να δοθεί εντολή στην Arboris Capital για ανεύρεση επενδυτή. Είτε για να πιεστεί ο Σαουδάραβας, είτε για να υπάρχει «plan b» σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τον Αλ Σαούντ. Επειδή το θέμα, έχει «τραβήξει» αρκετά χρονικά…

Καινούρια διαρκείας;

Τις σκέψεις να εκδώσουν καινούρια διαρκείας κάνουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα οποία θα έχουν ισχύ για τον δεύτερο γύρο. Ο λόγος, η πολύ καλή πορεία του «τριφυλλιού» η οποία έχει ξεσηκώσει τον κόσμο της ομάδας που δείχνει να συσπειρώνεται. Και σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση θα δώσει ευκαιρία σε όσους μπορούν να πάρουν ένα φθηνό πακέτο για να δουν από κοντά την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον χειμώνα μέχρι και την άνοιξη.

Πηγή: sport-fm.gr