Στενεύουν τα περιθώρια για την ΑΕΚ, καθώς τα χρέη συσσωρεύονται, οι ανάγκες πληθαίνουν και η υπομονή παικτών και άλλων πιστωτών στερεύει. Την ίδια ώρα, οι κινήσεις (;) των επικεφαλής είναι με ρυθμό χελώνας και δεν υπάρχει φως παραμονή της προγραμματισμένης για αύριο (15/11) γενικής συνέλευσης, που θα αναβληθεί για 25 ή 29 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να… αγνοείται, όπως και οι προθέσεις ή τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα. Να σηκώσει μόνος του το βάρος της ΠΑΕ είναι απίθανο, ενώ η φημολογούμενη πρόθεσή του να φέρει στο ίδιο τραπέζι την ομάδα του 2004 δεν έχει υλοποιηθεί, αλλά κι αν συμβεί είναι αμφίβολο αν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με υποψηφίους επενδυτές ή εταιρείες που μπορούν να βρουν τέτοιους έχουν μείνει σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ το εγχείρημα των Supporters έχει αποτύχει και δεν προσφέρει την προοπτική που φιλοδοξούσαν οι εμπνευστές του. Το σχέδιο για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης μοιάζει με ουτοπία, ειδικά στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία της χώρας, ενώ κινήσεις όπως αυτές που λέγεται πως σκέφτονται να κάνουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ή πρώην παράγοντες προς αναζήτηση επενδυτών είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχουν αποτέλεσμα.

Όλα αυτά, την ώρα που οι συνολικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ανέρχονται-σύμφωνα με το «Goal»-στα 38-40 εκατ. ευρώ (περιλαμβάνοντας δάνεια, υποχρεώσεις προς το δημόσιο και λοιπά χρέη) και οι πιστωτές χάνουν την υπομονή τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτήσει εδώ και καιρό δικαίωμα προσφυγής, αλλά προς το παρόν κάνουν υπομονή, παρότι οι χαμηλόμισθοι εξ αυτών αντιμετωπίζουν ακόμη και βιοποριστικό πρόβλημα.

Ξανά στη δουλειά
Μετά τη σύντομη ανάσα του ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις επάλξεις και μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Κωστένογλου, που δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βάργκας και Κάλα, αλλά και τους τραυματίες Λαγό και Γκούντγιονσεν, περιμένει τις επιστροφές των διεθνών Λυμπερόπουλου, Μάκου, Γκέντσογλου και Τσίτα, την Τετάρτη. Ο Παντελής Καφές και ο Χοσέ Κάρλος παρά τις μικροενοχλήσεις που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τους Αρκάδες.

Πηγή: sportfm.gr