Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι (19/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τεράστια σημασία για τους Πειραιώτες, οι οποίοι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τους «πράσινους» και η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό (εκτός του Ιμπαγάσα, του Τζεμπούρ και του Αμπντούν, οι οποίοι έκαναν θεραπεία για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους). Αν και την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, το πρωτάθλημα είναι αποτελεί προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκτός από τους βαθμούς, η νίκη θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε και τη δυνατότητα να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που παρουσίασαν στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό και ο Ισπανός τεχνικός περιμένει τους διεθνείς για να ετοιμάσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Όλα, όμως, δείχνουν πως οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (ή Χολέμπας), Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μόνχε (ή Μοντέστο) Μιραλάς, Φουστέρ και Τζεμπούρ θα ξεκινήσουν στη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη είναι πιθανό να επισκεφτεί την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να εξηγήσει στους παίκτες τη σημασία που έχει για τους Πειραιώτες η νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υποσχεθεί πριμ.

Σήμερα θα συνεχιστεί η διάθεση των λίγων εισιτηρίων που έχουν απομείνει για το ντέρμπι και είναι τα πιο ακριβά, των 115 και των 185 (στα VIP) ευρώ. Συγκεκριμένα, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα ή-φυσικά- έως την εξάντλησή τους.

Πηγή: sport-fm.gr