Ρεπό ολόκληρο το Σαβ/κο έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ακόμη μια φορά πως είναι από τους προπονητές που αρέσκονται να χαλαρώνουν την πίεση.

Εξάλλου, από Δευτέρα αρχίζει το «τρέξιμο» της προετοιμασίας για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, όπου θα επιστρέψει και ο Λέτο που δεν προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα.

Ο Αργεντινός δέχθηκε μία κλωτσιά στην Τούμπα και ανέπτυξε ένα αιμάτωμα στην γάμπα.

Πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά, πλην μίας ημέρας που έκανε αποφόρτιση και έπαιξε κανονικά απέναντι στην «Ένωση».

Το τραύμα του όμως επιδεινώθηκε, αφού δέχθηκε χτύπημα στο ίδιο σημείο από τον Καλά στο παιχνίδι απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Έτσι, αυτή την εβδομάδα προτιμήθηκε να κάνει θεραπεία ώστε και να ξεκουραστεί γεμίζοντας ψυχολογικές και σωματικές μπαταρίες, αλλά και να θεραπευτεί πλήρως.

Χαλάρωμα, το οποίο θα απολαύσουν και οι υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού αυτό το σαββατοκύριακο, αφού πήραν ρεπό από τον Πορτογάλο που δείχνει να είναι ο πιο.. ανθρωπιστής που έχει περάσει από τον «πράσινο» πάγκο. Ο Φερέιρα, με την πρώτη ευκαιρία που θα δοθεί δίνει ρεπό στου ποδοσφαιριστές του. Και ενδεχομένως, η φρεσκάδα που δείχνουν οι «πράσινοι» να οφείλεται εν μέρει και σε αυτό. Από Δευτέρα όμως, μετά το… δωράκι του θα περιμένει από τους παίκτες του να τα δίνουν όλα καθημερινά για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο ντέρμπι.

Πηγή: sportfm.gr