Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζει ο Αλεξάντρε Πάτο. Δεν φτάνει που έμεινε εκτός δράσης για καιρό, πασχίζει να βρει τα πατήματά του!

Το άλλοτε αγαπημένο παιδί της εξέδρας της Μίλαν βρίσκεται στη «σκιά» του καλού του εαυτού. Δεν σκοράρει με τίποτα, χάνει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα και μοιραία οι διοικούντες τους «ροσονέρι» πρόσφατα αποφάσισαν να βγάλουν πρόσφατα από πάνω του την ταμπέλα «μην αγγίζετε», για να βάλουν στη θέση της την αντίστοιχη «Πωλείται»!

Οι επιδόσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αντίστοιχες του παρελθόντος. Το μόλις ένα γκολ σε 5 επίσημα παιχνίδια (κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ) δεν αποτελούν… επίδοσης της προκοπής για έναν σούπερ σταρ. Βρισκόμαστε στα μέσα περίπου του Νοέμβρη και το μόνο που έχει να θυμάται είναι η ισοπαλία στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Πάλι καλά λένε στη Μίλαν, που έχουν σε εξαιρετική φόρμα τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει σκοράρει 9 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί ο νεοαποκτηθείς Νοτσερίνο με 4, ο Κασάνο- πριν το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε- σκόραρε 3 φορές, ενώ χλωμό ξεκίνημα πραγματοποιεί και ο Ρομπίνιο με 2 γκολ!

Όσον αφορά τον Πάτο, το ένα τέρμα που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα αποτελεί την χειρότερη επίδοση της καριέρας του από το 2008 που άφησε την Ιντερνασιονάλ για χάρη των «ροσονέρι».

Τη σεζόν 2008-09 είχε προλάβει να σκοράρει 3 γκολ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, το 2009-10 είχε βρει δίχτυα 7 φορές μέχρι το συγκεκριμένο διάστημα και πέρυσι 6! Όλα αυτά με την εξής υποσημείωση: Στην πλειονότητα των αγώνων δεν έβγαινε αλλαγή ούτε για αστείο… Όχι όπως τώρα που με την πρώτη… στραβή τα νέα ταλέντα της Μίλαν παίρνουν ευκαιρίες!

Πηγή: sday.gr