Ολιγοήμερη αναβολή στο θέμα της Arboris Capital αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από γραπτό αίτημα της ίδιας της εταιρείας. «Τώρα μπορούν να τρέξουν ανεμπόδιστα κάποιες διαδικασίες», ανέφερε ο Δημήτρης Γόντικας, στρέφοντας ουσιαστικά πλέον αποκλειστικά το ενδιαφέρον στις επόμενες κινήσεις του Αλ Σαούντ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί «πάγωμα» στο θέμα της Arboris Capital αλλά σε καμία περίπτωση απόσυρσή του ενδιαφέροντος της εταιρείας αυτής για την οποία ο πρόεδρος των «πράσινων» ξεκαθάρισε: «Πρόκειται για πολύ σοβαρούς ανθρώπους και πολύ επαγγελματίες. Έτσι θα υπάρχει και ο χρόνος να ετοιμαστεί ένα κείμενο συνεργασίας, εφόσον υπάρχει».

Από εκεί και πέρα στο ΔΣ, στο οποίο έδωσαν το «παρών» εννέα από τα έντεκα μέλη – απουσίαζαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι – συζητήθηκε και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στο πρωί στην ΓΣ.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο κ. Γόντικας ερωτήθηκε και για την κίνηση των εισιτηρίων της ομάδας εν όψει του ντέρμπι και απάντησε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως στα τελευταία παιχνίδια».

Πηγή: sportfm.gr