Στη Σλοβακία και συγκεκριμένα την Μπρατισλάβα, όπου θα γίνει ο καταρτισμός του προγράμματος του έβδομου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, θα γίνει η συζήτηση ανάμεσα στον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πριν από τους τελευταίους αγώνες για την προκριματική φάση του Euro 2012, ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχαν κάνει τη συγκεκριμένη κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα και θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μετά τα φιλικά με τη Ρωσία (11/11 στο Καραϊσκάκη) και τη Ρουμανία (15/11 επί γερμανικού εδάφους).

Αν και ο Πορτογάλος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την προπονητική, στην Ομοσπονδία εκτιμούν πως ο Σάντος θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας σε περίπου τρία χρόνια.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει τις κλήσεις των διεθνών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη Δευτέρα θα συγκεντρωθεί η αποστολή για τα δύο φιλικά ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012. Όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να έχει στην κατοχή του το ελληνικό διαβατήριο.

Πηγή: sport-fm.gr