Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξετάζουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη νέα εμφάνιση του Φράνκο Κοστάντσο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν κάποιον αξιόπιστο γκολκίπερ το επόμενο διάστημα, αν και ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη.

Το συμβόλαιο του διεθνούς πορτιέρο με τον Άρη λήγει το καλοκαίρι και ίσως προτιμηθεί κάποιος ξένος τερματοφύλακας τον Γενάρη. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι επόμενες – αν υπάρξουν – εμφανίσεις του Κοστάντσο με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» ή πως θα ανταποκριθεί ο Μπάλαζ Μέγιερι στην ενδεχόμενη ευκαιρία που πάρει από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς είχε καλύψει τον Κοστάντσο.

«Δεν σκέφτομαι ότι το αποτέλεσμα είναι ευθύνη του τερματοφύλακά μας, γιατί μπορεί να έκανε ένα λάθος στη φάση του πρώτου γκολ, ωστόσο είχε δυο πολύ καλές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο και είναι νομίζω άδικο να τον κρίνουμε από ένα λάθος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Χθες ο Αργεντινός τερματοφύλακας πήγε στο γραφεί του 47χρονο προπονητή, ο οποίος θέλησε να μάθει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πάντως, ο Κοστάντσο μέχρι τώρα έδειχνε πως δεν επηρεάζεται από την κριτική που έχει ασκηθεί στο πρόσωπό του.

«Πετάει» για το όνειρο!

Στις 10:30 θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γερμανία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τους: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδη, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Εκτός έμειναν οι Γέστε (είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά ο προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει), Φουστέρ (αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη), Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Μόνχε και Βαλεριάνος, που θα συνεχίσουν προπονήσεις μόνοι τους στην Αθήνα.

Πηγή: sport-fm.gr