Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Πάμπλο Γκαρσία… Ο «Δικέφαλος» θα αναγκαστεί να δώσει το δύσκολο σετ παιχνιδιών που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς τον Ουρουγουανό άσο, αφού τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων (θλάση β’ βαθμού στον ορθό μηριαίο) έδειξαν πως θα χρειαστεί τέσσερις εβδομάδες για να επανέλθει.

Περισσότερες απώλειες από δυο χαμένους βαθμούς αφήνει στον ΠΑΟΚ ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Κι αν είναι φυσιολογικό να έρχεται ένα άσχημο αποτέλεσμα, είναι μεγάλη ατυχία να χάνονται παράλληλα δυο από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αφού και ο Γιώργος Φωτάκης βγήκε νοκ-άουτ. Έτσι, λοιπόν, τουλάχιστον για τα δύο επόμενα προγραμματισμένα ματς με Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League και Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, ο Λάζλο Μπόλονι είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του δίχως αυτούς.

Γίνεται αντιληπτό πως δεν θα είναι εύκολο το έργο του Ρουμάνου τεχνικού να αναπληρώσει αρμονικά τα συγκεκριμένα κενά στην μεσαία γραμμή. Αφού εκτός όλων των άλλων, θα λείπει και ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος θα έδινε λύσεις, ενώ αγωνία υπάρχει για τον Σταύρο Τσουκαλά. Στη διάρκεια μια άσκησης του χθεσινού προγράμματος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί με ακρίβεια την Τετάρτη.

Πηγή: sportfm.gr