Πάνω που ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είδε με ικανοποίηση τον Στέφανο Κοτσόλη να προπονείται κανονικά και ετοιμαζόταν να χαμογελάσει, ήρθε ο τραυματισμός του Γιώργου Ιωαννίδη για να προστεθεί στη λίστα των απουσιών που μετρούν οι «πράσινοι» στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ξεκούραστος επιστρέφει ο Γκέργκελι.

Ουσιαστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του από την προπόνηση της Τετάρτης και μετά , όταν και θα επιστρέψουν οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους. Εξαίρεση αποτελεί ο Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα και την Δευτέρα ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην Παιανία, ο Γιώργος Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, έκανε ατομικό, ενώ το ίδιο συνέβη –όπως και τις προηγούμενες μέρες- με τους Χριστοδουλόπουλο και Φουρλάνο, ενώ ο Σεϊταρίδης έκανε θεραπεία.

Υπάρχουν και καλά νέα

Τα ευχάριστα για τον Φερέιρα ήρθαν από τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος μπόρεσε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και –εφόσον δεν συμβεί κανένα άλλο απρόοπτο- θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια. Σε αυτήν την κατηγορία, των καλών νέων δηλαδή, μπορεί να εντάξει κανείς και την είδηση του αποκλεισμού του Ρούντολφ Γκέργκελι από την αποστολή της εθνικής Ουγγαρίας. Οι Μαγυάροι υποδέχονται τη Φινλανδία στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών και το γεγονός πως πλέον δεν υπάρχουν γι’ αυτούς ελπίδες πρόκρισης, έπεισε τον προπονητή του να του επιτρέψει να μην ταλαιπωρηθεί. Αυτό σημαίνει πως ο Ούγγρος επιθετικός θα έρθει ξεκούραστος στην Ελλάδα και οι ελπίδες να εμφανιστεί στην Ξάνθη είναι ανεβασμένες.

Στη προπόνηση της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Θέλει τον Γερμανό του

Στο μεταξύ, στο Μόναχο θα βρεθεί την Τρίτη «πράσινη» αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Κώστα Φρατζέσκο, Βαγγέλη Σάμιο και Γιάννη Γράμμο. Οι τρεις άνδρες θα παρακολουθήσουν τον τρόπο που δουλεύουν οι Ακαδημίες των Βαυαρών, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα μεταφέρουν τεχνογνωσία με την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Πηγή: sportfm.gr