Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στον Σάκη Τσιώλη να δοκιμάσει σχήματα και νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του Άρη.

Ο 52χρονος τεχνικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα των «κίτρινων» για να δώσει το μήνυμα σε όσους δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Έδωσα πίστωση χρόνο σε κάποιους, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν», ήταν το σχόλιο του Καρδιτσιώτη προπονητή. Πρόθεση του κ. Τσιώλη είναι να καταλήξει σε έναν κορμό παικτών και να παρουσιαστεί καλύτερος (κυρίως στον παραγωγικό τομέα) ενόψει του αγώνα (16/10) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο προπονητής του Άρη φέρεται να έχει πολλά παράπονα από τον Ντάρσι Νέτο για την αγωνιστική συμπεριφορά του και είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός ενδεκάδα για πρώτη φορά. Άλλωστε, στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάζει τον Παπαζαχαρία και τον Παπαστεριανό στη θέση του δεξιού μπακ.

Εν τω μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση είπε στους παίκτες: «Κερδίστε τα δύο παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ θα γίνει πριμ»! Με αυτό τον τρόπο ο Τσιώλης θέλει να δώσει ένα κίνητρο στους παίκτες να εμφανιστούν βελτιωμένοι και να πετύχουν το πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr