Η Vodafone, χρυσός χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε στο κατάστημά της στην Αργυρούπολη τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Θανάση Πέτσο και Αλέξανδρο Τζιόλη, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τάκη Φύσσα.

Λίγες μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Κροατίας που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κατάστημα της Vodafone. Εκεί, ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Vodafone και ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το νέο Vodafone 555 Blue, το κινητό που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Facebook.

Οι παίκτες ενημερωθήκαν για το πώς μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του αγαπημένου τους social network μέσω του νέου Vodafone 555 Blue, όπου κι αν βρίσκονται.

Παράλληλα, οι διεθνείς παίκτες φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε: «Σίγουρα το παιχνίδι με την Κροατία είναι το πιο σημαντικό, είναι ένας τελικός και όλοι πιστεύουμε ότι θα το κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα βρεθούμε απευθείας στο Ευρωπαϊκό χωρίς να παίξουμε μπαράζ».

Αναφορικά με τη χορηγία της Vodafone στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου δήλωσε σχετικά: «Κάθε χορηγός που έχει η Εθνική βοηθάει πάρα πολύ τους παίκτες. Σίγουρα είναι σημαντικό η Εθνική να έχει τόσο μεγάλους χορηγούς, όπως η Vodafone».

Ο Αλέξανδρος Τζιώλης δήλωσε: «Νομίζω η ομάδα είναι έτοιμη 100%. Την Παρασκευή όντως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σαν τελικός, με την έννοια ότι είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα είναι έτοιμη 100% και σωματικά και ψυχικά και ελπίζουμε για το καλύτερο. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα μπαίνει μέσα για να κερδίσει, σίγουρα όπως είπα η συγκεκριμένη φάση είναι προς το τέλος της και η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι πολύ μεγάλη αλλά θα μπούμε μέσα και θα κερδίσουμε».

Ο Θανάσης Πέτσος δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μπορούμε να τα καταφέρουμε να πάμε στο Euro 2012. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε την Κροατία και μετά να πάρουμε μια νίκη με τη Γεωργία».

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι και θα καταφέρουμε να προκριθούμε».

Η Vodafone, ως Χρυσός Χορηγός, συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική Ομάδα, στην πορεία της προς τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.