Να απομακρύνει κάθε πιθανή «σκιά» πάνω από το στρατόπεδο της Εθνικής εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων με Κροατία και Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2012 θέλησε ο Φάνης Γκέκας.

Μετά το δείπνο της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας, με πρωτοβουλία του φορ της Άιντραχτ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Τάκη Φύσσα, αλλά όχι και του Φερνάντο Σάντος, οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν σε ένα χώρο. Ο Λαρισαίος άσος, που προ ημερών έγινε ξανά δεκτός από τον Πορτογάλο προπονητή στην Εθνική ομάδα, απευθύνθηκε στους συμπαίκτες του και απολογήθηκε. «Συγγνώμη, έκανα ένα λάθος πέρυσι. Ξέρω ότι είμαστε μία οικογένεια στην Εθνική. Θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα», τόνισε.

Ο Τάκης Φύσσας με τη σειρά του πήρε το λόγο και ζήτησε «… αν κάποιος έχει να πει κάτι, να μην το κρατήσει μέσα του. Αν κάτι ενοχλεί κάποιον, ας το πει». Ουδείς εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας θέλησε να πει κάτι παρά μόνο ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, που έκανε μία ενωτική παρέμβαση. «Κοιτάμε μπροστά, υπάρχει ένα σημαντικό ματς με την Κροατία και πρέπει να είμαστε μια γροθιά για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε.

Φαίνεται, λοιπόν, πως τα όποια σύννεφα υπήρχαν απομακρύνθηκαν και όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στα ματς που έρχονται και θα κρίνουν την πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τρίτη συνεχή διοργάνωση.

Πηγή: sport-fm.gr