Την άποψη ότι η Άρσεναλ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Daily Star». Ο Σουηδός αμυντικός είχε αντιμετωπίσει στον παρελθόν (ως παίκτης της Άστον Βίλα) αρκετές φορές τους «κανονιέρηδες» και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με τη νίκη από το Emirates.

«Σε γενικές γραμμές η Άρσεναλ δεν ήταν τόσο καλή όπως όταν παίξαμε εναντίον τους. Τότε απλά δεν… παιζόντουσαν. Ήταν η Μπαρτσελόνα της Αγγλίας. Δεν μπορούσες να έχεις ποτέ την μπάλα. Τώρα όμως δεν σε απειλούν όπως παλιά. Δείχνουν αστάθεια και νευρικότητα. Εξάλλου το να έχον δεχτεί τόσα πολλά γκολ με την έναρξη του πρωταθλήματος του έχει επηρεάσει και αυτό είναι προφανές», ανέφερε αρχικά ο διεθνής παίκτης και στη συνέχεια μίλησε για τον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού στην Αγγλία:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι στα καλύτερά τους. Εμείς περιμέναμε ένα πολύ πιο δυνατό παιχνίδι και την Άρσεναλ να παίζει πολύ καλύτερα. Μείναμε… έκπληκτοι που είχαμε τόσο μεγάλη κατοχή και μπορούσαμε να είμαστε οι κυρίαρχοι του αγώνα για μεγάλα διαστήματα. Μετά το κακό μας ξεκίνημα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για μας να νικήσουμε. Δυστυχώς, δεν την αρπάξαμε…».

Πηγή: sport-fm.gr