Την πρώτη του νίκη στο πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν να δώσουν συνέχεια στα όσα έκαναν στην Αγγλία κόντρα στην Άρσεναλ και να αποδείξουν πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα.

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να μην αλλάζει την ενδεκάδα του «Emirates», αν και ο Αμπντούν διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοστάντσο, ο οποίος θα έχει τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας μπροστά του. Στο κέντρο θα βρίσκονται ο Φέισα και ο Ορμπάιθ, έχοντας στα πλάγια τον Φουστέρ και τον Μιραλάς. Τον ρόλο του επιτελικού μέσου θα αναλάβει ο Ιμπαγάσα, ενώ ο Τζεμπούρ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Χαβίτο, Αμπντούν, Μακούν, Πάντελιτς. Εκτός έμειναν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί) μαζί με τους Φετφατζίδη (έκανε μέρος της προπόνησης μαζί με την ομάδα), τον Μανιάτη (συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του), τον Γκρμπιτς, τον Δασκαλάκη, τον Παπάζογλου και τον Γέστε (είναι στο Μπιλμπάο). Όσοι έμειναν εκτός θα γυμναστούν το πρωί (10:30) της Κυριακής στο Ρέντη.

Ο Βαλβέρδε ζήτησε από τους οπαδούς να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και να βοηθήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποδώσουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Προϊστορία

Μόλις μία ήττα μετράει ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η τελευταία φορά που είχαν χάσει οι Πειραιώτες ήταν στις 24 Ιανουαρίου 2010, όταν οι Θεσσαλονικείς πήρα το «διπλό» χάρη σε γκολ του Εντίνιο. Από εκεί και πέρα, εύκολα ή δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα τους

Ημερομηνία Εντός – Εκτός Αποτέλεσμα

21-11-2010 Ολυμπιακός Π.Α.Ο.Κ. 3-0
24-01-2010 Ολυμπιακός Π.Α.Ο.Κ. 0-1
16-11-2008 Ολυμπιακός Π.Α.Ο.Κ. 2-0
04-11-2007 Ολυμπιακός Π.Α.Ο.Κ. 2-1
01-01-2007 Ολυμπιακός Π.Α.Ο.Κ. 2-0
01-01-2006 Ολυμπιακός Π.Α.Ο.Κ. 1-2

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η διάθεση των εισιτηρίων για το αποψινό παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και σήμερα. Από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από της Θύρες 17 και 25. Οι τιμές των εισιτηρίων που έχουν απομείνει, μια και έχουν εξαντληθεί αυτά των 20 ευρώ είναι: 25 €, 30 €, 35 €, 45 €, 55 € & 125 € (VIP).

Πηγή: sport-fm.gr