Χαρούμενος για τη νίκη (3-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Άγιαξ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, εμφανίστηκε ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης και τόνισε πως στόχος του παραμένει να πετύχει στη «βασίλισσα».

«Ήταν ένα καλό ματς για εμένα και την ομάδα. Σιγά σιγά θα δείχνω τον καλό μου εαυτό. Άλλωστε, έχω δηλώσει πως θέλω να πετύχω στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Η ομάδα ήταν πολύ καλή. Ανταποκριθήκαμε σε μία κακή εβδομάδα. Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα (σ.σ.: ήττα από τη Λεβάντε και ισοπαλία με τη Σανταντέρ), καταφέραμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό απέναντι στην Εσπανιόλ πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων».

Καταλήγοντας, ο Κακά τόνισε: «Στην επόμενη αγωνιστική του Champions League θα αντιμετωπίσουμε τη Λιόν. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και αν καταφέρουμε να νικήσουμε, τότε τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εμάς σε αυτή τη διοργάνωση και θα τελειώσει γρήγορα η φάση των ομίλων».

Πηγή: sport-fm.gr