Στα άκρα πλέον οι σχέσεις Μαντσίνι – Τέβες! Ο Αργεντινός επιθετικός αρνήθηκε να σηκωθεί για ζέσταμα για να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπάγερν Μονάχου και ο Ιταλός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι: «Ο Τέβεζ δεν θα ξαναπαίξει ποτέ! Είναι τελειωμένος»!

Ο Κάρλος Τέβες εξέφρασε στο μέγιστο βαθμό τη δυσαρέσκειά του για την παραμονή του στη Σίτι μετά και το πέρας της θερινής μεταγραφικής περιόδου και τον παραγκωνισμό του από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των «πολιτών» με τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής του συλλόγου του Μάντσεστερ έδωσε εντολή στον Αργεντινό επιθετικό να σηκωθεί για ζέσταμα ώστε να αντικαταστήσει τον Έντιν Τζέκο που ήταν εμφανώς εκτός κλίματος, αλλά ο Τέβεζ αρνήθηκε να υπακούσει! Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της γενικότερης συμπεριφοράς του διεθνούς φορ, για τον οποίο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς, είπε: «Δεν πρόκειται να παίξει ξανά! Τελειώσαμε!».

Πηγή: sport-fm.gr