Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού κατά την άφιξή της στην Κρήτη, με περίπου 200 φίλους των Πειραιωτών να δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα.

Παρά την δίωρη καθυστέρηση, παίκτες και τεχνικό τιμ αφιέρωσαν όσο χρόνο χρειάστηκε για να ικανοποιήσουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Έβγαλαν φωτογραφίες, υπέγραψαν αυτόγραφα και πήραν μια γερή ψυχολογική «ντόπα» εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Στην κορυφή των προτιμήσεων ο Πάντελιτς, ο οποίος «πνίγηκε» στις αγκαλιές των πιο τολμηρών που τον κάλεσαν να κάνουν μαζί τους… εξέδρα.

Εκεί ήταν και παιδιά των ακαδημιών των Πειραιωτών στο νησί, που μοίρασαν από ένα λουλούδι στα μέλη της αποστολής και φάνηκαν να απολαμβάνουν τις στιγμές που πέρασαν κοντά στα ινδάλματά τους.

Ήταν ένα χρήσιμο διάλειμμα για όλους και μια καλή ευκαιρία για να καθαρίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών -κυρίως- αφού το Σάββατο έχουν να δώσουν ένα δύσκολο ματς απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Εργοτέλη. Και πώς να αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

Φτάνει να δει κανείς πόσους βαθμούς έχουν αφήσει στην Κρήτη. Από δύο νίκες μετρά η κάθε μία ομάδα, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Το περσινό ήταν περιπετειώδες με τον Ολυμπιακό να επικρατεί μεν 2-0, αλλά σε δύο δόσεις, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο Βαλβέρδε προτίμησε να αφήσει στην Αθήνα τον Γέστε, προκειμένου ο Βάσκος να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» την Τετάρτη. Οι σκέψεις του «τσινγκούρι» για την ενδεκάδα γίνονται πάντα με δεδομένη την κόντρα με τους Άγγλους στο Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως είναι λογικό να σκέφτεται να κατεβάσει διαφορετικές ενδεκάδες.

Πηγή: sportfm.gr