Μπορεί ένας από τους στόχους της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου να ήταν η απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ωστόσο, το ντόπιο στοιχείο δεν ενισχύθηκε στον Ολυμπιακό και το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά χωρίς Έλληνα στην αρχική ενδεκάδα του.

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη SKODA Ξάνθη, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς Έλληνα στην ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο αρχικό σχήματα κόντρα στον Εργοτέλη την Κυριακή. Ο Βαλβέρδε δοκίμασε σχήμα με Μέλμπεργκ και Μαρκάνο ως κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, ενώ προβάδισμα για το δεξί άκρο έχει ο Μοντέστο έναντι του Τοροσίδη, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, δεν θα υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο Παγκρήτιο.

Το θέμα με τον Παπαδόπουλο δεν είναι καθαρά αγωνιστικό, αφού ο Ισπανός προπονητής δεν θέλει να τον επιβαρύνει ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ την Τετάρτη, λόγω και των ενοχλήσεων που έχει συχνά στο ισχίο. Όσον αφορά τον Τοροσίδη, δεν είναι σίγουρο ότι θα κάτσει τελικά στον πάγκο, αφού πρόκειται για επιθετικό μπακ που μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία φάσεων και ευκαιριών, αλλά επειδή ο Βαλβέρδε προτίθεται να βάλει τον πιο αμυντικό Μοντέστο στην Αγγλία, ίσως τον δοκιμάσει από το αυριανό ματς.

Πηγή: sport-fm.gr