Ιδιαίτερα εκνευρισμένη για τη συμπεριφορά της αστυνομίας στους οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα (2-1) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη παρουσιάζεται η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Μάλιστα, χθες το βράδυ στον «Δικέφαλο του Βορρά» σκέφτονταν το ενδεχόμενο να εκδώσουν ανακοίνωση για τη στάση των ΜΑΤ που επιτέθηκαν χωρίς λόγο στους φίλους της ομάδας που ήρθαν στην Αθήνα.

Ωστόσο, η διοίκηση ήθελε η ομάδα και ο κόσμος να χαρεί τη σημαντική νίκη που πήραν οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στον ΠΑΟΚ, άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν χωρίς κανέναν λόγο στην κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας, κάνοντας χρήση χημικών και ξεκίνησαν να τους χτυπούν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις φέρονται να μπήκαν στην κερκίδα, επειδή κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήθελαν να πάνε στην τουαλέτα και οι αστυνομικοί φοβήθηκαν τυχόν μετακίνησή τους για επεισόδια!

«Τσέκαρε» Κρέσιτς ο Ασάνοβιτς

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε ο συνεργάτης του Σλάβεν Μπίλιτς, Αλίοσα Ασάνοβιτς, για να παρακολουθήσει από κοντά την απόδοση του Ντάριο Κρέσιτς. Ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας ήθελε να «τσεκάρει» τον τερματοφύλακα ΠΑΟΚ για να τον έχει στα υπ όψιν του για μελλοντική κλίση.

Δυστυχώς, ο 27χρονος γκολκίπερ βρέθηκε σε μέτρια βραδιά και το μόνο που μπορεί να θυμάται ο Ασάνοβιτς είναι η απόκρουση στο σουτ του Κουμορτζί κοντά στη λήξη του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr