«Βολές» κατά της δουλειάς του Ζεσουάλντο Φερέιρα αλλά και του τρόπου που αντιμετωπίζεται αυτή από τον κόσμο και από τα Μέσα εξαπέλυσε ο Κριστόφ Βαζέχα.

Ο πρώην βοηθός του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο των πρασίνων, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ισχυρίστηκε πως αν είχε κάνει αυτός με τον Νιόπλια όσα έχει κάνει ο Φερέιρα, τότε «θα έπρεπε να φύγω από την Ελλάδα». Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαζέχα:

«Η συνεργασίας μα με τον Κώστα ήταν άψογη. Τη δεύτερη χρονιά δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και δεν είχαν υπομονή να μας αφήσουν κι άλλο να δουλέψουμε. Δεν πειράζει, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω ότι οι αριθμοί, για τη δουλειά του Κώστα αλλά και τη δική μας, μιλάνε από μόνοι τους. Τότε που ήταν ο Αντωνίου στην ομάδα, ο Νίκος (σ.σ. Νιόπλιας) στον πάγκο μαζί με εμένα, καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο νταμπλ, ενώ κάναμε και καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, όπως αυτά με τη Ρόμα.

Με τον Νίκο δεν είχαμε την εμπειρία για να αναλάβουμε μία ομάδα με τόση πίεση, όση υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Όταν αποφάσισε ο Κώστας με τον Πατέρα να αναλάβουμε την ομάδα εγώ και ο Νίκος, υπήρξαν κάποιοι που είπαν ότι ήμασταν πολύ «λίγοι» και δεν κάνουμε για τον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι μια χαρά τα καταφέραμε. Ακόμα κι όταν φύγαμε η ομάδα ήταν πρώτη στη βαθμολογία.

Και τώρα που… λένε ότι ήρθε ένας μεγάλος προπονητής, τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν. Από τότε που ήρθε και επεισόδια έγιναν στις προπονήσεις και αρκετοί τραυματισμοί υπήρξαν στην προετοιμασία. Αν τα είχαμε κάνει εμείς αυτά που έγιναν φέτος και βγαίναμε τόσο νωρίς εκτός Ευρώπης, εγώ θα έπρεπε να φύγω από την ελλάδα και να γυρίσω στην Πολωνία, ενώ ο Νιόπλιας δεν ξέρω που θα κρυβόταν.

Φέτος δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τι έκανε δηλαδή ο Φερέιρα; Πόσα λεφτά έχασε η ομάδα από τον αποκλεισμό;
Από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι περιμένει τον Παναθηναϊκό. Πάντως, πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να τραβήξουμε το καράβι μπροστά».

Τέλος, ο Βαζέχα είπε: «Είχαμε κόντρα και διαμάχη με τον Κώστα και διαφψνούσαμε πολλές φορές. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι η συνεργασία μας ήταν άψογη. Δεν πιστεύω πως υπήρχε καταλληλότερος άνθρωπος για να αναλάβει αυτό το πόστο στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: sport-fm.gr