Ανεπανάληπτη… σφαλιάρα για την Ίντερ, που ηττήθηκε 1-0 από την Τραμπζονσπόρ μέσα στο «Μεάτσα», στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Champions League!

Το γκολ της σπουδαίας νίκης των Τούρκων πέτυχε ο Σελούτσκα στο 77′.

Πλέον, μετά και τις ήττες από Μίλαν -στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ- και Παλέρμο -την Κυριακή, στη Serie A- ο Γκασπερίνι θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερη πίεση, καθώς οδηγεί την ομάδα, από την αρχή της σεζόν, από το κακό… στο χειρότερο!

Ο 53χρονος κόουτς αποφάσισε να ακούσει τον Μάσιμο Μοράτι, μετατρέποντας το σύστημα των «νερατζούρι» σε… στιλ Μουρίνιο, αλλά και πάλι: Δεν ήταν Ίντερ αυτό το πράγμα!

Οι Τούρκοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν, μάλιστα και ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Όσο περνούσε η ώρα, οι Μιλανέζοι ανέβαζαν στροφές, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν βεβιασμένες. Πολλά σουτ… κανένας στόχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η τουρκική ομάδα -που, θυμίζουμε, πήρε τη θέση της Φενέρμπαχτσε στη διοργάνωση- το πίστεψε περισσότερο και στο 77′, με τον Σελούτσκα, «πάγωσε» το «Μεάτσα»!

Η Ίντερ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η νέα… σφαλιάρα να έρθει φυσιολογικά.

Πηγή: sport-fm.gr