Προβληματισμένος από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος καλείται να αλλάξει ξανά τα πλάνα του ενόψει του αυριανού (19:00) αγώνα με την Τότεναμ.

Τελευταία… θύματα ήταν ο Λαζάρ, ο Φωτάκης και ο Αθανασιάδης, των οποίων οι συμμετοχές θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή από τον Ρουμάνο προπονητή. Πάντως, το θετικό για τον 58χρονο τεχνικό είναι ότι επιστρέφει – ύστερα από τρεις αγώνες – ο Πάμπλο Γκαρσία.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Αθανασιάδης δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός στην επίθεση του ΠΑΟΚ, αφού αναμένεται να προφυλαχθεί (σ.σ.: προέρχονται από δύο θλάσεις).

Ως εκ τούτου, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Λίνο (αριστερό μπακ), Μαλεζά, Κοντρέρας (κεντρικοί αμυντικοί) και Ετό (δεξί μπακ). Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Γκαρσία με τον Λαζάρ (αν δεν έχει πρόβλημα), ενώ στα πλάγια θα είναι ο Βιεϊρίνια και ο Φωτάκης. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας κάλεσε σε απολογία και τον ΠΑΟΚ (αύριο στις 14:00) για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του και τα υβριστικά συνθήματα στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Πηγή: sport-fm.gr