Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν χθες ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ενημέρωσαν τους παίκτες πως θα αλλάξει η τακτική στις πληρωμές, αφού στόχος της διοίκησης είναι να γίνει πιο συνεπής και να μειώσει τους μήνες που οι παίκτες καθυστερούν να πάρουν τα χρήματά τους.

Για αυτούς τους λόγους έδωσαν και μικρότερο χρονοδιάγραμμα πληρωμών. Επίσης, ενημέρωσαν την ομάδα για τις ακριβείς ημερομηνίες πληρωμών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Τον Νοέμβριου θα γνωστοποιηθεί το πλάνο πληρωμών για τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες.

Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» παρουσιάζονται σίγουροι πως αυτά που είπαν στους παίκτες θα τηρηθούν σε μεγάλο βαθμό και δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές ζητούσαν κάποιες διευκρινίσεις για τα χρήματα που έχουν να πάρουν.

Όσον αφορά τον επικείμενο αγώνα (15/09) με την Τότεναμ στην Τούμπα, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και στον δικέφαλο. Ο Σερραίος παίκτης δεν πατάει καλά και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα (ή αύριο). Παράλληλα, ο Λαζάρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμά, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Φωτάκης που έβγαλε χωρίς προβλήματα το χθεσινό πρόγραμμα.

Περίπου 3.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τότεναμ. Σήμερα θα διατεθούν τα τελευταία εισιτήρια που έμειναν απούλητα.

Την Πέμπτη θα έρθει η Τότεναμ

Εν τω μεταξύ, μόνο εξακόσιοι οπαδοί των «σπερς» αναμένονται να έρθουν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ. Συγκεκριμένα, 400 οπαδοί έχουν πάρει απλά εισιτήρια και οι άλλοι 200 έχουν πάρει VIP. Τέλος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που προκύπτει από την Τότεναμ, οι Άγγλοι θα προπονηθούν και την Πέμπτη στο Λονδίνο και θα έρθουν την Πέμπτη στην Τούμπα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr