Οι ενοχλήσεις (από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον ΟΦΗ) ταλαιπωρούν ακόμα τον Αργεντινό γκολκίπερ, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί το Σάββατο και να θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι του Champions League με τη Μαρσέιγ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κοστάντσο στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο τον ανάγκασε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παρέπεμψε, δε, για πιο σαφή συμπεράσματα -σχετικά με το αν θα προλάβει το ματς με τους Γάλλους- στην Κυριακή, όταν και η κατάστασή του (όπως και του Γκρμπιτς, που ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο δεξί του πόδι) θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο.

Από το… δελτίο του τελευταίου, πάντως (προς ικανοποίηση του Βαλβέρδε) δείχνει έτοιμος να αφαιρεθεί προσεχώς ο Ιμπαγάσα, που ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα (και με μπάλα) και ανέβασε ρυθμούς.

Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΟΦΗ, δε, θα ανεβάσουν ξανά ρυθμούς στην προπόνηση της Κυριακής (είναι προγραμματισμένη για τις 19:00), αφού σήμερα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πηγή: sport-fm.gr